Keller Williams Realty-Bakersfield - Ken Austin
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 129 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  18611 Mustang Drive, Tehachapi, CA 93561
  Listing Courtesy Of: Park Regency Realty, (818) 363-6116 ext. 1092, Nelly M Gonzalez
  I ri - 694 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  24260 Bowen Court, Tehachapi, CA 93561
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty A.V., (661) 466-6024, Jessica L Dixon
  I ri - 4 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3300 Claremont Drive, Bakersfield, CA 93306
  Listing Courtesy Of: Brian Hicks Real Estate Group, 661-477-4357, Brian B Hicks
  I ri - 31 orë
  Open House
  Tur Virtual
  ac
  1101 Castro Lane, Bakersfield, CA 93304
  Listing Courtesy Of: Watson Realty, 661-747-1660, Jerri Delfino
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3826 Brave Avenue, Bakersfield, CA 93309
  Listing Courtesy Of: Chaddick Williams Realty, 661-496-3208, Kelli A Schoell
  I ri - 5 822 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (1d)
  ac
  0 Fruitvale Avenue, Bakersfield, CA 93308
  Listing Courtesy Of: Miramar International Calloway, 805-807-6066, Eduardo D Magana
  I ri - 224 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  28106 Highway 119, Taft, CA 93268
  Listing Courtesy Of: Watson Realty, 661-319-5319, Janice K Fisher
  I ri - 8 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  ac
  10820 Tivoli Court, Bakersfield, CA 93311
  Listing Courtesy Of: Real Broker, 818-517-6131, Jennifer N Love
  I ri - 6 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  306 Buchanan Street, Taft, CA 93268
  Listing Courtesy Of: Agentcor-Big Block Realty, 661-348-2614, Natalie Betancourt Castaneda
  I ri - 224 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  28102 Highway 119, Taft, CA 93268
  Listing Courtesy Of: Watson Realty, 661-319-5319, Janice K Fisher
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Ken Austin
  Numri i licencës: CA 01461427
  Ken Austin

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  cnulrqjvprfs70jamm70.png
  Keller Williams Realty-Bakersfield
  11420 Ming Ave Suite 530 Bakersfield, California, 93311
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.